Kínos helyzetbe került egy Las Vegas-i házaspár és egy Marilyn Monroe-szakértő, miután kiderült, hogy a fénykép, amely szerintük Marilynt ábrázolta meztelenül, valójában Madonnáról készült.
 

A 73 éves Lawrence Nicastro otthonában bukkant a poszter méretű, erősen kopott fotóra és azt hitte, hogy az egy ritka felvétel Marilyn Monroe-ról, amint éppen meztelenül stoppol egy út mentén. Az idős férfi ezután feleségével, Phyllis-szel hónapokat töltött azzal, hogy a fénykép eredetét felkutassa.

A fotót elvitték a Monroe-szakértőnek tekintett Chris Harris-hez, aki megerősítette, hogy a kép valódi. Harris egy sajtótájékoztatót is tervezett, de néhány újságíró még ezelőtt megpillanthatta a "ritkaságot". Ők vették észre, hogy a "kincs" valójában nem az 1962-ben elhunyt szex-szimbólumot, hanem Madonnát ábrázolja, és az énekesnő 1992-es, Szex című könyvéből származik. A fotón Madonna csak egy magassarkú cipőt visel, kezében egy táska, szájában pedig cigaretta van.

Amikor a szakértő rájött a hibára, azt mondta: ez élete egyik legkínosabb pillanata.

További cikkek: 

 

Hírek Rihannáról:

¸¸Nem vagyok szerelmes!"

Egy new york-i tévéinterjúban hangzott el Rihanna szájából a címben szereplő mondat! A popsztárról eddig úgy tudtuk hogy együtt jár Chris Brownnal, de úgy tűnik, a látszat csal. Vagy mégsem???

Jön a Rihanna-Chris Brown duett:

A popirat álompárja még mindig titkolja, hogy egy pár lennéne, pedig a minap többen is látták őket egy Miami gyorsétteremben salátázás közben ölelkezni meg csókolózni. Lehet hogy dalben mondják el a tutit, merthogy már tervezik első duettjüket. 

 

Hírek Ashley Tisdale-ről:

 

 

 

10+1 dolog Ashley-ről:

 • 1. Aki nélkül nem tud élni...: "Az anyukám. Mindenben segít nekem." 
 • 2. Nagy költekezés...: "Vettem egy lakást Los Angeles-ben, és a legjobb barátommal ödaköltöztünk. Ez ijeszt? volt, pedig nem mentem messze, mivel ugyanabbana háztömbben élünk mint a családom, anyum még mindig átjön és segít kimosni a szennyest." 
 • 3. Akibe bele vagy esve - valami els? izé, de nem tudom lefordítani :S - : " Leonardo Di Caprio, a Titanicból." Most szeretem Jake Gyllenhaal-t. ? totálisan helyes, de látszik hogy a földön van."
 • 4. Híres család: "Az unokatesvére kitalálta a Ronco Showtime Rotisserie-t, nagypapája utat tört a TV adatközl?, azaz hírekben, az 1940-es években, valamint n?vére, Jennifer pedig megjelent a Dark Ride cím? filmben, 2006-ban.
 • 5. A kedvenc édesség: "Imádom a csokis gumimacikat. A sminktáskámban hordom ?ket!"
 • 6. Kedvenc hobbi: Amikor még nem kapta meg a nagy szerepet a "The Suite Life of Zack & Cody"-ban, ? járt lovagolni. Én használtam, a nyereg nélküli az angol, és a  western lovaglást. Élveztem a nyomlovaglást is."
 • 7. Pasi?: "Nincs. I szeretek mindent, ami az elfoglaltsággal jár, a turnékat, a filmezést és még egyéb dolgokat." (Tudtommal  Jared Murillo-val jár, az egyik táncossal, de akkor nem tudom, hogy miért nem mondta. Vagy lehet hogy akkoriban még nem jártak?)
 • 8. Titkos tehetség: "Én dupla csuklós vagyok, ezért furcsa dolgokat tudok csinálni az ujjaimmal."
 • 9. Az ideálod: "Jessica Simpson. Imádom az öltözködését. Azt gondolom, elájulnék, ha találkoznék vele." (Találkozott már vele :D )
 • 10. Amit szeretsz Sharpay-ben: "Én teljes vagyok a ruháiban. Mindig látom a választékot."
 •  
 •  
 • 10+1. Amit nem szeretsz Sharpay-ben: "Én voltaképpen igazán csendes vagyok. Amikor el?ször találkozom emberekkel, szégyenl?s vagyok. Azt gondolom hogy a rajongók ténylegesen nem tudják, hogy jó vagyok-e vagy sem. Ez teljesen én vagyok."

 

 

 

Hírek Hilary Duff-ról:

 Hilary Duff újra duci, de boldog!